20
Mayıs
2024
Pazertesi
İSKENDERUN - HATAY

Tanışma yemeğinde destek sözü

İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Hatay Emniyet Müdürü Osman Çapalı ile tanışma yemeğinde bir araya geldi.

İskenderun Güvenliği İçin Toplumsal Yardımlaşma Derneği tarafından Yelken Kulübü'nde verilen yemeğe; Hatay Emniyet Müdürü Osman Çapalı, İskenderun Emniyet Müdürü Yusuf Cinel, Dernek Başkanı Mustafa Baştuğ, yönetim kurulu üyeleri ve davetliler katıldı.

Dernek Başkanı Mustafa Baştuğ, amaçlarının güvenlik alanında her konuda emniyet teşkilatına destek vermek olduğunu belirterek, düzenlenen yemeğin amacının, üyelerin İl Emniyet Müdürü Osman Çapalı ile bire bir tanışmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

İskenderun'da böyle bir sivil toplum örgütünün varlığının sevindirici olduğunu belirten Hatay Emniyet Müdürü Çapalı da, halkın desteği ile emniyet teşkilatının daha başarılı çalışmalar yapacağını kaydetti.

Tanışma yemeğinde, Şehit Haydar Polis Merkezi'nin Sanayi Sitesi'ndeki inşaatı ile ilgili görüş alış verişinde bulunuldu. Ayrıca, yeni yapılacak olan polis merkezi binasının üst katının MOBESE takip merkezi olması için projeler görüşüldü.

iha
Yayın Tarihi : 5 Kasım 2008 Çarşamba 16:26:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?