19
Mayıs
2024
Pazar
İSKENDERUN - HATAY

Zabıtalar trafik polisi gibi

İskenderun İlçe Belediyesi, belde ve köylere yolcu taşımacılığı yapan araçların kent merkezine girmesini önlemek amacıyla zabıtadan trafik birimi oluşturdu.

İskenderun Belediyesi tarafından beldelere ve köylere yolcu taşımacılığı yapan araçların ilçe merkezine alınmaması kararının onaylanmasının ardından, bugün zabıta görevlileri ilçe merkezinin belirli yerlerinde araçların girişlerini engelledi. İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, üzerlerine giydikleri "trafik zabıtası" yazılı üniformaları ile trafik polisleri gibi araçları durdurarak uyarılarda bulundu.

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Cesur Özmen, geçtiğimiz hafta alınan kararın bugünden itibaren uygulanmaya başlandığını, belde ve köylere taşımacılık yapan yaklaşık 750 aracın ilçe merkezine alınmaması ile birlikte kent içinde trafiğin oldukça rahatlayacağını söyledi.
Zabıta ekiplerinin çalışmalarının, belde ve köylere taşımacılık yapan araçların yeni güzergaha alışana kadar süreceği bildirildi

iskenderun
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2004 Pazartesi 12:15:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tugba şahin IP: 78.165.242.xxx Tarih : 20.03.2008 20:40:09

ben daha çok polisleri görüyorum ama reyhanlı bu yönden gelişmiş bir ilçe. bunun için reyhanlıda yaşadıgım için memnunum