24
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Baba kızın son durakları karakol

İskenderun'da bir mağazadan kozmetik ürünü çalan babayla üniversite öğrencisi kızı, otomobilleriyle kaçmak isterken güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Alınan bilgiye göre, hırsızlık olayı, Migros mağazasında gerçekleşti. Kazım Kaçmaz (48) ile kızı Ayşe Banu Kaçmaz (28), erkek parfümü, şampuan ve benzeri 22 parça kozmetik ürününü çantalarına koyarak, parasını ödedikleri yumurta gibi gıda malzemeleriyle birlikte mağazadan çıkarak, aldıkları ve çaldıkları malzemeleri otoparktaki otomobillerine bıraktı.

Birincide fark edilmeyen babayla kızı, aynı işlemi tekrarlamak için mağazaya girdi. Şüpheli hareketleri bu kez güvenlik görevlilerinin dikkatin çeken baba-kız, otomobilleriyle kaçmak isterken güvenlik görevlileri tarafından yakalandı. Polise teslim edilen baba-kızın son model otomobilinde yapılan aramada, 464 YTL değerinde 22 parça çalıntı kozmetik ürünü bulundu.

Mustafa Kemal Üniversitesi Pazarlama Bölümü'nde okuyan Banu Kaçmaz ile babası Kazım Kaçmaz'ın sabıkalarının bulunmadığı, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2005 Çarşamba 13:44:26
Güncelleme :2 Kasım 2005 Çarşamba 15:46:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?