19
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Emekli yarbaya kapkaç

İskenderun'da emekli bir yarbay, içerisinde beylik tabancası bulunan çantasını kapkaççılara kaptırdı. İskenderun'a misafir olarak geldiğini ifade eden Emekli Yarbay İrfan Kuzucu, "Zayıf anıma denk geldi" dedi.

Olay, Numune Mahallesi üzerinde bulunan Söğüt Siteleri'nde meydana geldi. İzmir'den İskenderun'a misafir olarak gelen Emekli Yarbay İrfan Kuzucu (58), akrabasının oturduğu apartmana girmek üzereyken kendisini takip eden 2 kapkaççının saldırısına uğradı.

otosikletli kapkaççılar, emekli yarbayın koltuğunun altında tuttuğu çantayı çalarak hızla kaçtı. İçerisinde beylik tabancası, gözlük ve bir miktar para bulanan çantasını kapkaççılara kaptıran Kuzucu, durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen polisler, İrfan Kuzucu ve olayı gören çevredeki gençleri ifadelerini almak üzere Şehit Haydar Polis Merkezi'ne götürdü.

Olay anını basın mensuplarına anlatan Emekli Yarbay İrfan Kuzucu, "İzmir'den İskenderun'a misafir olarak geldim. Akrabamı ziyaret etmek için apartmanın kapısından girmek üzere olduğum anda motosikletli 2 kişi hızla gelerek çantamı alıp kaçtı. Ne olduğunu anlayamadım, zayıf anıma denk geldi. Yoksa çantamı kaptırmazdım" diye konuştu.

Polis, içerisinde tabanca bulunan çantayla kayıplara karışan kapkaççıları yakalamak için kent genelinde geniş çaplı araştırma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2006 Çarşamba 16:13:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?