18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Kıskıvrak yakalandılar

İskenderun'da, kapı kilidini kırarak girdikleri evde bulunan ruhsatlı tabancayı çaldıkları iddia edilen hırsızlıktan sabıkalı 2 kadın şüpheli, polisin sıkı takibi sonucu yakalandı.

Olay, Sakarya Mahallesi 373 Sokak Numara 36'da meydana geldi. Alış veriş yapmak için kayınvalidesiyle birlikte pazara giden Sema Gül, pazardan döndüğünde apartmanın girişinde tanımadığı bir kadını beklerken görünce, durumdan şüphelenerek evini kontrol etmek için yukarı çıkmak istedi.

Bu sırada merdivende başka bir şüpheliyle karşılaşan kadın, evinin kapısının açılmış olduğunu görünce durumu polise bildirdi. Evden sadece eşine ait ruhsatlı tabancanın çalındığını söyleyen Sema Gül'ün verdiği eşkal doğrultusunda ara sokaklarda çalışma başlatan polis, şüpheli Ş.K. (28) ve M.E.'yi (17) kıskıvrak yakaladı. Şüphelilerin üzerinde çalındığı belirtilen tabanca bulunamazken, ev sahibi kadın hırsızlıktan birçok sabıkası bulunan şüphelileri teşhis etti. Polis merkezine götürülen şüpheliler, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına tehditler savurdu.

Olayın şokunu üzerlerinden atamayan diş teknisyeni Levent Gül ile eşi Sema Gül, şüphelileri kısa sürede yakaladıkları için polislere teşekkür etti.

Bu arada, şüpheli kadınların kaçarken silahı bir yerlere atmış olabileceğini tahmin eden polis, çevrede geniş çaplı arama yaptı, ancak silahı bulamadı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2005 Çarşamba 12:05:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?