23
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Yangın yerinde karı-koca kavgası

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde, oturduğu evi ateşe verdiği ileri sürülen şahıs, ayrılmak istediği eşi ve eşinin yakınlarının saldırısına uğradı. Şahsı, öfkeli eşi ve eşinin yakınlarının elinden polis kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, Meydan Mahallesi 524 Sokak'ta meydana gelen olayda, eşiyle sürekli kavga ettiği ileri sürülen Zeki Kara (45), dün gece eşi Gülistan Kara'nın (43) çocukları ile birlikte sahile gezmeye gittiği sırada oturduğu gecekonduda henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Komşularının haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye, yangını kısa sürede söndürdü. Döndüğünde evinin yandığını gören Gülistan Kara, evi kendisinden ayrılmak isteyen eşinin yaktığını ileri sürdü. Çiftin, basın mensuplarının önünde aralarında olan sorunları anlatmaya başlamasıyla ortalık karıştı.

Tartışma sırasında Zeki Kara boşanmak istediğini söyleyince ortam daha da gerildi. Gülistan Kara, yakınlarıyla birlikte eşi Zeki Kara'ya saldırdı.

Araya giren polis tarafından kurtarılarak ekip otosuna bindirilip karakola götürülen Zeki Kara, polise verdiği ifadesinde, ocağa çay koyduğunu ve dışarı çıktığını, döndüğünde evi yanarken bulduğunu söyledi. Evin kullanılamaz hale geldiği yangınla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2005 Cuma 14:25:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?