23
Mayıs
2024
Perşembe
SAMANDAĞI - HATAY

Acılı başkana Hidayet Demir vekalet edecek

Oğlunun ölümü nedeniyle zor günler geçiren Samandağ Belediye Başkanı Ali Terzi, görevini bir süre yerine vekalet etmek üzere Hidayet Demir'e devredecek.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Demir, Murat Terzi'nin kavga ettikleri sırada arkadaşı tarafından kurşunlanarak öldürülmesi olayının tüm Samandağlıları yasa boğduğunu söyledi. Bu acı günleri atlatıncaya dek İlçe Belediye Başkanlığı görevini vekaleten yürüteceğini açıklayan Demir, "Bu gibi olayların tekrar yaşanmaması için tüm aile bireylerine çocuklarına karşı duyarlı olmalarını diliyoruz. Cenazeye iştirak eden herkese ayrı ayrı teşekkür eder, saygılarımı sunarım. Hepimizin başı sağolsun" dedi.

Mürsel Sevik
Yayın Tarihi : 11 Mart 2005 Cuma 20:13:51
Güncelleme :12 Mart 2005 Cumartesi 13:31:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
SEDAT KAR IP: 212.98.202.xxx Tarih : 29.03.2005 13:47:36
MURAT BENİM EN YAKIN ARKADAŞIM.ÖLÜMÜNE O KADAR ÜZÜLDÜM Kİ HALA AKLIMA GELDİĞİNDE GÖZLERİM YAŞ DOLUYOR.SAMANDAĞINDA ONUN İYİLİĞİNDE VE DÜRÜSTLÜĞÜNDE AZ İNSAN VAR.SİLAH TAŞIMAYAI YİĞİTLİK SANAN BUDALALARI LANETLİYORUM.SEVGİLİ MURATI ÖZELLİKLE GENCECİK EŞİ MELDA VE ÇOCKLARINDAN VE BİZ SEVENLERİNDEN AYIRAN BU AHMAK KAFALILAR BUNUN VİCDAN AZABI İLE BAKALIM NE KADAR RAHAT OLABİLECEKLER.SEVGİLİ DOSTUM MURAT BİLİYORUM BİZİ İZLİYORSUN.LÜTFEN GERİDE BIRAKTIKLARINA HEP TEBESSÜMLE BAK.