3
Mayıs
2024
Cuma
YAYLADAĞI - HATAY
Köy Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Mustafa Kemal Üniversitesi Yayladağı Meslek Yüksekokulu

Genel Bilgiler

Meslek Yüksekokulumuz Hatay ilinin Yayladağı ilçesinde, Yüksek Öğretim Kurulunun 65 sayılı GNK ile 1995 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi bünyesinde kurulmuştur. İktisadi ve İdari Programlar Bölümü (İ.İ.P.B.), 2001’den bu yana öğretim faaliyetlerini sürdürmekte olan Yayladağı MYO’nun ilk ve tek bölümüdür. 2001-2002 akademik yılında ilk defa Dış Ticaret ve Muhasebe programlarına ön kayıtla öğrenci alınmıştır.

Sayın Rektörümüz Prof.Dr.M.Şerefettin CANDA' nın katkılarıyla 2008–2009 döneminde Muhasebe programının II. Öğretimi ile Gümrük İşletme programı açılarak öğrenci alınmıştır. Halen yüksekokul bünyesinde, Muhasebe ( I. ve II. Öğretim), Dış Ticaret ve Gümrük İşletme programlarında eğitim verilmektedir. Okulumuz öğrencilerin yurt ihtiyaçlarının giderilmesi amacıyla 24.12.2007 tarihinde Yayladağı İlçe Özel idaresine ait hizmet binası satın alınmıştır. Binanın tadilat işlemleri 2009 Ocak ayında tamamlanarak 100 kız, 80 erkek öğrencinin barınabileceği yurt hizmete girmiştir.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :Yayladağı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü
Adres2 :Yayladağı/Hatay
Posta Kodu :
Telefon :0326 4713790
Faks :0326 4713791
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.