5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

"Halkın ortak adayıyım"

Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman, dün bayram öncesi makamında gazetecilere bayram öncesi tedbirleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Belediye Başkanı Hasan Balaman gazetecilerin muhalefetin ortak aday çalışması ile ilgili sorusuna “Ben halkın ortak adayıyım” şeklinde cevap verdi.

Balaman, diğer partilerde de kendisine sempati duyanların olduğu belirterek, Isparta"nın belediye başkanı olduğunu söyledi. Balaman konu ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:


“Isparta"da bir ilke imza daha imza attık. Tüm zıt kutupları iftar sofrasında da olsa bir araya getirmeyi başardık. Aday olacak olan her kim olursa olsun bizim kardeşimizdir.

Hiçbir zaman etik dışı bir şey söylemeyiz. Siyasi ahlak olmadan hiçbir şey olmaz. Siyaset biter, her şey biter ama biz birbirimizin büyüne bakmaya mahkumuz.

Ama bakıyorum, hiç hoş olmayan eylemler var. Bunlara üzülüyorum. Bizim ağzımızdan hiçbir zaman gayri ahlaki hiçbir şey duyamayacaksınız. Bugün diğer partilerden olan insanların bize bir sempatisi var.

ANAP"lı, CHP"li, MHP"li, DP"li olabilir ama bize sempatisi olan vatandaşlarımızı kırmama adına böyle bir eyleme girmeyeceğim..

Bütün bütün Isparta"nın belediye başkanıyım. Bugüne kadar böyle hizmet ettik, bundan sonra da böyle hizmet etmeye devam edeceğiz. Siyasi görüşü ne olursa – olsun biz herkesin belediye başkanıyız.

Önemli olan halkın ortay adayı olabilmek. Siyasette her zaman 2 kere 2 dört etmez. Bazen 3 eder, bazen 5. Önemli olan 2 kere 2"yi 5 ettirebilmektir. Bu iş ihtimallerle olmaz. Bazı arkadaşlar olmayacak duaya amin diyor.”

.
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2008 Pazar 16:44:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halk esnaf IP: 88.246.156.xxx Tarih : 1.10.2008 19:29:28

kendi kendine gelin güve ol bakalım