4
Mayıs
2024
Cumartesi
ISPARTA

1. yılını dolduran başkan şenlik yaptı

Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman’ın görevinde 1. yılın doldurması nedeniyle düzenlenen programa, televizyon programı yapımcısı Uğur Arslan ve sanatçı Uğur Işılak katıldı.

Süleyman Demirel Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen program, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) il ve ilçe teşkilatının gövde gösterisine sahne oldu. ’

Ak İller Ak Eller 1. Yılında’ adıyla düzenlenen programda Deniz Feneri yapımcısı Uğur Arslan ve Özgün Müziğin güçlü isimlerinden Uğur Işılak sahne aldı.

Programda ilk olarak 28 Mart seçimleri ve Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman’ın seçimi kazanmasını anlatan bir slayt gösterisi sunuldu. Ardından kürsüye çıkan Başkan Balaman, "Bu şehre bir vefa borcumuz var. Bu borcun ancak bu şehrin ve insanlarının geleceği için ter dökerek, emek vererek, yorularak ödeneceği inancındayım. Fakat bunlar da yeterli değil. Gül şehri Isparta’da yaşayanların yüzlerini güldüren, halkıyla bütünleşen, kaynakları kendisine yeten, sürekli gelişen ve kent yönetimindeki başarılı uygulamalarıyla örnek alınan bir belediye olmayı kendimize vizyon olarak belirledik" diye konuştu.

Programda, AK Parti il ve ilçe teşkilatları ile belediye bünyesindeki birim amirlerine teşekkür belgesi takdim edildi. Ardından Başkan Balaman’ın 32 altın projesi slaytla katılımcılara anlatıldı. Program, Deniz Feneri yapımcısı Uğur Arslan’ın sahne almasıyla devam etti. Arslan seslendirdiği şiirlerle davetlilere duygu dolu saatler yaşattı.

Arslan’ın ardından özgün müziğin güçlü yorumlarından Uğur Işılak konser verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2005 Cuma 16:38:34
Güncelleme :22 Nisan 2005 Cuma 18:44:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?