5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

10 bin meyve ağacı dikilecek

Isparta Belediyesi’nin başlattığı Milli Ağaçlandırma Seferberliği ile 10 bin meyve ağacı Isparta’yı çevreleyen yamaçlara dikilecek. Başkan Balaman, Ispartalıları kazma küreklerini alıp ağaç dikmeye çağırdı.

Isparta’da Milli Ağaçlandırma Seferberliği projesine dün start veren Belediye Başkanı Hasan Balaman, özelikle Isparta’nın çevresindeki boş yamaçların ağaçlandırılacağını aktardı.

Balaman 10 bin meyve ağacını en kısa zamanda Isparta toprağıyla buluşturmayı hedeflediklerini belirterek “Belediye olarak son dört yılda yeşil seferberliği çalışmalarına önem verdik. Şimdi de Isparta’nın geleceği için ağaçlandırma seferberliği başlatıyoruz. Darıderesi Mevkiinden başlayarak Dere Mahallesi’nde bulunan yamaçlara ağaçlarımızı dikeceğiz diyen Balaman, tabi bu işi Ispartalılar yapacak. Isparta halkının katılımıyla 10 bin ağaç iki günde dikilmiş olur. Önümüzdeki günlerde duyurumuzu yaparak vatandaşlarımızdan kazma küreklerini alıp ağaç dikilecek yere gelmelerini ve bir fidan da onların dikmelerini isteyeceğiz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mart 2008 Cumartesi 16:20:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?