7
Mayıs
2024
Salı
ISPARTA

3 milyon metrekare asfaltlandı

Isparta Belediyesi tarafından 2004'ten bu yana 3 milyon metrekare asfalt çalışması yapıldığı belirtildi. 

Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman, son 30 aylık sürede yapılan asfaltlama çalışmasının 1999-2004 yılları arasında yapılan toplam asfaltlama çalışmalarını geçtiğini söyledi. Balaman, Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Yol Yapım Ekiplerinin Nisan 2004 tarihinden bu yana 3 milyon 12 bin 608 metrekare asfalt dökerek geçmiş dönemde dökülen asfaltı çoktan ikiye katladığını belirtti. 

Şehirlerde alt yapı eksikliğinin önemli olduğunu, bu durumlarda başka alanlarda yapılacak tüm yatırımların bir kıymetinin kalmayacağına dikkat çeken Balaman, "Göreve geldiğimiz zaman gerek halkın sıkıntıları gerek kendi tespitlerimiz sonucu önemli ölçüde alt yapı eksikliği olduğunu gördük. Yol ve kaldırım çalışmalarına hız vererek, mahalle aralarımız da dahil olmak üzere asfalt, parke taşı ve bordür çalışmaları ile şehri yeniden inşa ettik. 

Önemli yatırımlarımızın yanında alt yapı eksikliklerini de gidererek tam anlamıyla halkımıza hizmet vermeye gayret ettik. Beş yıllık görev süremizin yarısını doldurduğumuz süre zarfında 3 milyon metrekarelik bir asfalt döktüğümüzü sevinerek ifade etmek istiyorum. Bunlar yeterli mi diyeceksiniz, elbette yeterli değil. Biz bir takım hizmetleri yerine getirirken halkımızın refahını ön planda tutarak hizmet ediyoruz. Bu da bize çalışma azmi ve şevki veriyor. İnşallah bu hizmetlerimizi daha da katlayarak tüm sorunlarımızı gidermeye gayret edeceğiz" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2007 Salı 16:11:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ibrahim erdeğer IP: 88.240.131.xxx Tarih : 22.01.2007 18:58:03
süperbaşarılısınız başarınızın devamınızı bekliyorum istanbulda oturuyorum internetden takipediyorum allah saglıgınızı sanmasın nice başarılara imzaatmanızı nasıpetetsin saygılarımla ibrahim erdeğer herşeyvataniçin