3
Mayıs
2024
Cuma
ISPARTA

4 bilezik için delik deşik ettiler

Isparta’da yaşlı bir kadın kolundaki 4 bileziği için bıçaklanarak öldürüldü. Olay, İskender Mahallesi 1305 Sokak 28 numaralı ikametgahta saat 11.00 sıralarında meydana geldi.

Annesi Melahat Demirkurt ile birlikte yaşayan Gülizar Taylan (50), annesi üst kata kahvaltıya çıkınca evde yalnız kaldı. Evde namaz kıldığı sırada evin zilini çalan kimliği belirsiz kişi veya kişilere kapıyı açan Gülizar Taylan, öğle yemeği için eve davet ettiği akrabaları tarafından ölü olararak bulundu.

Eve geldiklerinde kapının açılmadığını görünce mutfak kapısını kırarak içeriye giren yakınları, Taylan’ı yatak odasında seccadenin üzerinde yatar halde buldu. Akrabaları, daha sonra 112 Acil Servis ve 155 polis imdatı aradı. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemede Gülizar Taylan’ın karın ve kalp bölgesinden bıçaklanarak öldürüldüğünü, kolundaki 4 bileziğin de alındığını tespit etti.

Taylan’ın cenazesi, incelemenin ardından belediyeye ait cenaze aracına konularak Isparta Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Gülizar Taylan’ın yakınları ve annesi Melahat Demirkurt ise olay yerinde fenalık geçirdi. Kızının çok iyi bir insan olduğunu ve kimseye kötülük etmediğini söyleyen anne Demirkurt, "Kızım şehit oldu" diye bağırdı.

Astım hastası olan Demirkurt, tedavi edilmek üzere Isparta Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yaşlı kadının hırsızlık amacıyla öldürüldüğünü tahmin eden polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Şubat 2005 Cuma 18:03:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?