5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

6 yaşındaki kıza tecvüz edip gömdü

Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde 6 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ettikten sonra boğarak öldüren ve cesedi çuvala koyup bahçeye gömen zanlı yakalandı.

Keçiborlu ilçesinde küçük bir kızın kayıp ihbarını alan emniyet güçleri geniş çapta arama başlatırken, E.Ç.'nin (6) bulunması için Keçiborlu Belediyesi de kayıp duyurusu yaptı. Polis ekipleri, E.Ç.'nin en son lokantanın karşısında bulunan bakkaldan şekerleme aldığının belirlemesi üzerine, bölgedeki işyerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

E.Ç.'nin bakkaldan çıktıktan sonra ayağı aksak bir kişi ile sokaktan uzaklaştığını kamera kayıtlarından inceleyen polis alarma geçti. Yapılan araştırmada ayağı aksak kişinin o mahallede oturan ve belediyenin taşeron firmasında temizlik işçisi olarak çalışan A.İ. olduğu anlaşıldı. Şüpheli şahsın evine baskın düzenleyen polis, A.İ.'yi evde saklanmış halde buldu. Evde yapılan aramada yatak kenarında E.Ç.'nin ayakkabısı bulundu. Çevrede arama yapan polis, küçük kızın cesedini çuval içerisine konulmuş olarak A.İ.'nin komşusunun bahçesine gömüldüğünü tespit etti.

Polis, bir süre önce psikolojik sorunları nedeniyle eşinden boşanan A.İ.'yi gözaltına aldı. Ailesi Isparta'da yaşayan 2 çocuk babası A.İ. polisteki ifadesinde bekar olduğu için zaman zaman Ç. ailesinin işlettiği lokantaya yemek için gittiğini, dün akşam da yemeğini yedikten sonra lokantada bulunan E.Ç.'ye para vererek bakkala lolipop alması için gönderdiğini söyledi. Bakkaldan çıkan kızı, tek başına yaşadığı evine götürdüğünü söyleyen A.İ., burada tecavüz ettiğini, bağırınca paniğe kapılarak yastığı yüzüne kapatıp boğarak öldürdüğünü itiraf etti.

A.İ. daha sonra çocuğun cesedini çuvala koyarak komşusunun bahçesine attığını anlattı. Adliyeye sevk edilen A.İ., sevk edildiği mahkemede tutuklanarak Isparta Cezaevi'ne gönderildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 14:07:25
Güncelleme :28 Şubat 2009 Cumartesi 14:15:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?