5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Akdağ'dan sessiz sedasız denetim

Sağlık ocağına hasta gibi gelen Akdağ'ın, zorunlu sevk uygulamasının işleyişi hakkında çalışanlardan bilgi alırken uygulamada yaşanan sıkıntıları da not ettiği öğrenildi.

Bakan Akdağ, Isparta'da Yedişehitler ve Kurtuluş sağlık ocaklarına yaptığı ziyaretler sonrası Sağlık İl Müdürü Uz. Dr. Süleyman Önal ile diğer sağlık ocaklarını gezdi.
Kimsenin haberi olmadan Isparta'ya gelen Akdağ, yine sessiz sedasız saat 13.00 sıralarında Süleyman Demirel Havalimanı'ndan helikopterle ayrıldı. Beklenmedik bir anda Akdağ'ı karşılarında gören çalışanlar önce Bakanı tanıyamadılar.

BİLİNMESİNİ İSTEMEDİ

Vali Vekili Atila Durmuş, Bakan Akdağ'ın yanında hiçbir protokol istemediğini belirterek, "Denetimlerini kendisi bizzat yapmak istedi. Zaten Bakanımızın geleceğini geldiğinde öğrendik. Hiçbirimizin haberi yoktu" dedi.

Sağlık İl Müdürü Uz.Dr. Önal ise, Bakan Akdağ'ın Isparta'ya Tedavi Hizmetleri Genel Müdürü ve Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Seracettin Çom ile geldiğini belirtti. Önal, genel müdürlerin çalışmalarını sürdüreceğini ve bir rapor halinde Bakan Akdağ'a bildireceklerini söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2009 Pazartesi 22:04:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?