30
Nisan
2024
Salı
ISPARTA

AKP'li Gökgöz istifa etti

AK PARTİ İL BAŞKANI MECLİS ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ

Isparta AK Parti İl Başkanı aynı zamanda Belediye Meclis Üyesi olan Mehmet Uğur Gökgöz, meclis üyeliği görevinden istifa etti.

29 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den Isparta Belediye Meclis üyesi seçilen Mehmet Uğur Gökgöz, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Aynı zamanda partinin il başkanlığı görevini yürüten Gökgöz, istifasına gerekçe olarak yaklaşan seçimler nedeniyle meclis üyeliği görevine fazla zaman ayıramayacağını gösterdi. Gökgöz, istifasına ilişkin açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Son yerel seçimlerde aziz Ispartalı hemşerilerimizin teveccühüyle Isparta belediye meclis üyesi olarak seçilmiştim. Daha sonraki süreçte partimizin il kongresiyle beraber il başkanı olarak görevimi yürüttüm. Isparta'ya hizmet edebilme anlamında belediye meclis üyeliğinde beraberce sürdürmeye çalıştım. Ocak ayından itibaren 2011 yılı içersinde yapılacak olan genel seçimler dolayısıyla yaklaşık altı ay siyasi bir yoğunluk yaşanacak. Bu yoğunlukta da meclis üyeliği görevine fazla zaman ayıramayacağımdan istifa kararı tarafımca tercih edilmiştir. Yerime partimizden yedek belediye meclis üyemiz gelecektir. Mevcut belediye meclis üyelerimizle birlikte Isparta'mızın menfaatine belediyenin bütün işlem ve eylemlerini takip etmeye ve değerlendirmeye devam edeceğiz Isparta'mızın her türlü hukukunu sonuna kadar savunacağız.”

Gökgöz'ün istifası ile boşalan meclis üyeliği görevini AK Parti'de yedek birinci sırada bulunan Mustafa Pazarçeviren yürütecek.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2010 Salı 12:44:01
Güncelleme :21 Aralık 2010 Salı 12:59:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?