5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Arsasını Filistinli çocuklar için bağışladı

Isparta'da, 2 çocuk annesi Nuray Selek Çelikbaş, Filistin'deki kimsesiz çocuklara yardım için arsasını bağışladı.

Eşinin üzerine kuma getirmesinden sonra büyük sıkıntılar yaşayan 2 çocuk annesi Nuray Selek Çelikbaş (33), kocasından boşanarak, ikinci evliliğini yaptı. Emine ve Kader isminde 2 kızı ile Antalya'ya yerleşen genç kadın, o zor günleri geride bıraktı. Gazze saldırılarında çocukların içler acısı halini görüp etkilenen Çelikbaş, annesinden kalan bin 500 metrekare arsayı bağışladı.

Isparta Vali Yardımcısı Niyazi Can'ı ziyaret ederek bağış yapmak istediğini belirten Çelikbaş, arsasından elde edilecek gelirin Filistinli çocuklara veya Türkiye'de kimsesiz çocuklar yararına kullanılmasını istedi. Vali Yardımcısı Can, bağış onayını Çelikbaş'tan alırken, gerekli işlemlerin hemen başlatılması yönünde talimat verdi.

Nuray Selek Çelikbaş, "Eşimin üzerime kuma getirmesinden sonra sıkıntılı bir dönem yaşadım. Şu anda Allah'a şükür maddi durumum iyi. Annemden kalan bu arsaya ihtiyacım yok amaFilistin'deki çocukların buna ihtiyacı var. Onlar açken, acı çekerken arsanın boş durması vicdanımı sızlattı. Arsayı olduğu gibi bağışlıyorum. Eşim de bu kararımı olumlu karşıladı. İnşallah ihtiyaç sahiplerine bu para ulaştırılır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2009 Cumartesi 15:07:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?