6
Mayıs
2024
Pazertesi
ISPARTA

Asfalt çalışması sona eriyor

Isparta'da Kafeler Caddesi’ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, çalışmaların 1 Ekim tarihinde tamamlanacağını bildirdi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, aslfat çalışmalarının devam ettiği bölgede Su Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerince altyapının tamamlandığını belirtti. Başkan Günaydın, "Ayrıca sokaklarda aydınlatmaları da yeniliyoruz. Her sokakta ayrı bir uygulama yapacağız. Bölgede 15 Eylül’de başlattığımız çalışmalar, 1 Ekim’de tamamlanacak. Sokaklara ilk kat asfaltlarını dökülüyor.Ardından pres baskı ile renkli asfalt dökümüne geçilecek" dedi.

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür eden Başkan Günaydın, “Ekiplerimiz büyük bir özveri içerisinde kente hizmet noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Aylar sürecek çalışmaları biz 15 günde tamamlıyoruz. Bu çalışmalarından dolayı tüm personelimize gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2012 Perşembe 18:38:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?