4
Mayıs
2024
Cumartesi
ISPARTA

'Asfaltsız yol kalmayacak'

Isparta Belediyesi, 2005 yılı içinde toplam 1 milyon metrekare asfalt kaplamayı planlıyor. Hizmette ilk yılını kendi ürettiği 108 bin ton asfaltla, toplam 1 milyon 261 bin metrekare asfalt kaplama yapan Isparta Belediyesi, asfaltsız yol bırakmamayı hedefliyor.

Belediye yetkilileri, "Geçtiğimiz bir yıllık süreçte yaptığımız asfalt çalışması herkes tarafından bilinmekte ve görülmektedir. Bu yıl ki asfalt sezonumuz kısa bir süre önce başladı. Bu hizmetimizi bütün mahallelere götüreceğiz" dediler.

Nisan ve Mayıs dönemi içerisinde Işıkkent, Batıkent ve Hızırbey mahallelerinde başlayan 2005 yılı asfalt programı, Haziran – Temmuz döneminde M. Türkeş, Fatih, Gülevler ve Zafer Mahallesi'nde devam edecek.

2005 yılı sezonunda Belediye Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Müdürlüğü tarafından dökmeyi planladığı 1 milyon metrekare asfaltın dökümü Ekim ve Kasım aylarında; Bağlar, Yayla, Kutlubey, Kepeci, Hisar, Yedişehitler, Sanayi, Keçeci, Halife Sultan, Sülübey, Anadolu, İskender, Doğancı, Halıkent, Mehmet Tönge, Gülcü, İstiklal, Bahçelievler, Karaağaç, Kurtuluş, Gazikemal, Turan, Gülistan, Çelebiler, Pirimehmet ve Sidre mahallelerinde devam edecek. Öte yandan alt yapısı (su, kanalizasyon ptt) ve bordürü biten tüm ham yolların asfaltı bitecek.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2005 Pazartesi 14:07:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?