5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Aşk cinayetinin zanlısı yakalandı

Isparta'da, ayrıldığı Azeri uyruklu sevgilisiyle birlikte yaşadığı iddia edilen erkeği tabancayla vurarak öldüren zanlı İzmir'in Selçuklu İlçesi'nde yakalandı. 

Olaydan bir ay önce ayrıldığı Azeri uyruklu Semaye Durmuş'un Mustafa Erdurmuş adlı bir şahısla birlikte olduğunu öğrenen Süleyman K. (51), eski sevgilisinin Yedişehitler Mahallesi 2908 Sokak'taki evine gitmiş, eski Azeri sevgilisini Mustafa Erdurmuş ile birlikte uygunsuz şekilde yakalaması sonucu silahını çekerek Mustafa Erdurmumiş'u çeşitli yerlerinden yaralamış, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Mustafa Erdurmuş yoğun bakımda hayatını kaybetmişti. Polis, cinayet zanlısı olarak aranan Süleyman Kaynak'ı bulmak için çalışma başlatmıştı. 

Isparta Emniyet Müdürlüğü ve İzmir Emniyet Müdürlüğü'nün yapmış olduğu operasyon sonucu zanlı Süleyman K., İzmir'in Selçuklu İlçesi'nde yakalandı. Zanlı Süleyman K. bugün Isparta'ya getirilerek adli mercilere sevk edildi. Süleyman K'nın, nöbetçi savcıya verdiği ifadede olayı namus cinayeti olarak anlattığı belirtildi. Süleyman Kaynak alınan ifadesinin ardından Isparta Kapalı Cezaevi'ne kondu.
iha
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2006 Cuma 03:12:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?