8
Mayıs
2024
Çarşamba
ISPARTA

Avlanmak isterken donarak öldü

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesinde ava çıkan ve kaybolduğu belirlenen Yılmaz Uçar'ın donarak öldüğü bildirildi.

Isparta Vali Yardımcısı Tayyar Şaşmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yılmaz Uçar'ın (47), dün ailesi tarafından kaybolduğunun bildirilmesi üzerine yapılan arama çalışmaları sonucu, Uçar'ın ölü olarak bulunduğunu kaydetti.
Vali Yardımcısı Şaşmaz, şu bilgileri verdi:

“Yılmaz Uçar'ın dün sabah saatlerinde ava çıkmak için evden erken saatte ayrıldığı ve akşama kadar dönmediği belirtildi. Ailesinin jandarmaya haber vermesi üzerine jandarma ekipleri, Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Sivil Savunma ve Eğirdir'deki dağcılık kulübü ekipleri tarafından arama çalışmaları başlatıldı. 

Akşam havanın tipi olması üzerine arama çalışmaları bugün devam etti ve Yılmaz Uçar'ın cesedi bugün Gelendost Tepe yakınlarında Yenişarbademli'nin 2,5 kilometre batısında orman gözetleme kulübesi altında bulundu. Durum Şarkikaraağaç Cumhuriyet Savcılığına intikal ettirildi. Yılmaz Uçar'ın donarak öldüğü anlaşıldı.”

Vali Yardımcısı Şaşmaz, Yılmaz Uçar'ın bulunması amacıyla kullandığı mobil telefonun GSM operatörüne başvurduklarını ve operatör şirketinden edinilen bilgi üzerine bulunduğu yerin belirlendiğini ve cesede bu şekilde ulaşıldığını açıkladı.

Soğuk havada donarak hayatını kaybeden Yılmaz Uçar'ın 2 çocuk babası olduğu kaydedildi.


a.a
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2007 Salı 14:08:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?