3
Mayıs
2024
Cuma
ISPARTA

Ayazmana yaza hazırlanıyor

Isparta Belediyesi Ayazmana Mahallesi ve mesireliğini yaza hazırlıyor. Isparta'nın en gözde ve hareketli mesireliklerinden olan Ayazmana Mesireliği, yapılan yeni düzenlemeler ile yaz mevsiminde hareketli günlerinde, Ispartalılara daha güzel bir şekilde hizmet edecek.

İlk yapıldığı günden bu yana ihmal edilmiş, duvarları yıkılmış, havuzları su sızdırmaya başlamış olan Ayazmana Mesireliği, yapılan inşaat ve tamir çalışmaları ve oluşturulan yeni yeşil alanları, çevre düzenlemeleri ile bir cazibe merkezi haline geliyor.

Konu hakkında bir açıklama yapan Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman "Rutin Belediyecilik çalışmalarımızdan şehrimizin diğer mahalleleri gibi Ayazmana Mahallemiz de hakkı olan hizmeti almaktadır. Bu bölgenin yeniden dizaynı ve reorganizasyonu ile yeni yeşil alanların hizmete sokulması için ihale açmış bulunmaktayız. Bunun sonucunda Ayazmana Mesireliği ayrı bir cazibe merkezi haline gelecek. Bahar mevsimi başında Ayazmana Mesireliği’nin tüm Ispartalılar için son derece önemli olduğunu bilerek, ekiplerimizi bu alana yoğunlaştırdık. Yaz aylarında halkımızın dinlenme yeri olan Ayazmana Mesireliğini insanımıza daha da güzel hizmet verebilecek şekilde geliştirip yeniliyoruz. Önümüzdeki günlerde tamamlanacak olan tadilat çalışmaları ile Ayazmana yaza hazır olacak" dedi.

Şu ana kadar mesireliğin üst kısımlarındaki yıkık duvarların onarıldığını belirten Balaman, "Muhtelif kısımlarında bordür ve merdiven çalışmaları yapıldı. Merkezdeki havuzlar yeniden dizayn edilerek su sızdırma sorunu çözülüyor. Oluşturulan yeni yeşil alanlarla Ayazmana Mahallesi sadece Ispartalıların değil çevre illerden gelen ziyaretçilerin de gözde mekanı olacak" diye konuştu. 

Kenthaber
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2005 Pazartesi 15:33:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?