5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Azeri gelin dolandırıp kaçtı!

Isparta'da oturan 74 yaşındaki Süleyman Tulum, kendisinden 42 yaş küçük Azerbaycanlı Ruhiyya Guliyeva ile 4 gün önce dini nikah kıydırıp aynı evde oturmaya başladı. Tulum'u alışveriş için evden gönderen yeni gelin altınları alıp ortadan kayboldu.

Isparta Emniyet Müdürlüğü'ne başvuran emekli memur Süleyman Tulum, tedavi için gittiği Osmangazi Tıp Fakültesi'nde tanıştığı Kadir K.'nın kendisini 32 yaşındaki Azerbaycanlı Ruhiyya Guliyeva ile tanıştırdığını söyledi. 26 Ocak'ta, Ruhiyya Guliyeva ile dini nikah kıydırarak aynı evde oturmaya başladıklarını belirten Tulum, bu sabah kendisini alışveriş yapması için dışarı yollayan Gulıyeva'yı eve döndüğünde bulamadığını belirtti.

Tulum, evdeki 9 bilezik, 5 küçük altın, 1 yüzük ve 10 bin YTL para ile kaçtığını söylediği kadından ve ikisini tanıştıran Kadir K.'den şikayetçi oldu.
Azerbaycanlı kadının Uşak'ın Banaz İlçesi'nde olduğunu, çifti tanıştıran Kadir K.'nın ise Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi Kusara Beldesi'nde belediyede çalıştığını belirleyen polis, her ikisini de yakalamak üzere harekete geçti.

 

DHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2008 Çarşamba 18:40:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
duyarlı vatandaş IP: 78.163.175.xxx Tarih : 8.02.2008 23:23:30

eh be dede sendemi bu yaşta ya evlenirken şu yaş farkına bakmıyorsunuz sonra yakınıyonuz işte senin bi versiyonunda AKSU da var senin gibi o getiriyo kadınlar paraları alıp vınnnn..... ekildiginizi fark edin kadınmı kadın demeyin biraz küçük lafı dinleyin bence