30
Nisan
2024
Salı
ISPARTA

Baba kız toprağa verildi

BABA KIZ TOPRAĞA VERİLDİ

Isparta'nın Sütçüler ilçesi Ayvalıpınar beldesinde, 18 yaşındaki H.İ.A.'nın üzerine benzin döküp yaktığı babası Salih Akkuş ile aynı yangında hayatını kaybeden altı yaşındaki kardeşi Tuğba köyde toprağa verildi

İncidere köyünde akrabaları tarafından karşılanan cenazeler, köylülerin de yardımıyla dağın başındaki mezarlığa çıkarıldı. Ayvalıpınar Belediye Başkanı Rıfat Soysal, yangın çıktığı haberini duyduklarında hemen olay yerine geldiklerini belirterek, "Oğlu dışarıdaydı. Beni kurtarın diye bağırıyordu. Çocukları çıkardık. Oğlunu tanımıyorduk" dedi.

Ölen Salih Akkuş'un kardeşi Soner Akkuş da, "Ölen kardeşimin eşyalarını Ayvalıpınar'a yaklaşık 20 gün önce ben taşımıştım. Bugün olay yerinde keşif yapılmış. Oğlu, suçunu itiraf etmiş. Hedefi çocuklar değil kardeşim Salih'miş. Sabah bizim yanımızda iken üzgün olduğunu söyledi. Daha sonra çelişkili konuşmalar yapınca durumundan şüphelendik. Zaten ambulansta da çocuklardan biri 'Babamı ağabeyim yaktı' demiş. Bunun üzerine jandarma yeğenimi gözaltına aldı. O da suçunu itiraf etmiş" diye konuştu.

Olayın ardından H.İ.A.'nın tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

BABA KIZ TOPRAĞA VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2010 Salı 12:18:05
Güncelleme :17 Ağustos 2010 Salı 17:11:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?