5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Baharın gelişini kutladılar

Isparta Mustafa Kaçıkoç Anadolu Lisesi öğrencileri, Bahar Şenliği etkinliklerinde halay çekip eğlendiler.

Mustafa Kaçıkoç Anadolu Lisesi'nde düzenlenen Bahar Şenliği, eğitim camiasını bir araya getirdi. Lise Müdürü Hasan Ali Çetin, Okul Aile Birliği Başkanı Nurten Telli, yöneticiler ve öğretmenlerin katkılarıyla Bahar Şenliği düzenlendi. Şenliğe katılan Vali Yardımcısı Bekir Kaya, ülkeye yararlı olacak büyük insanların bu okuldan çıkacağına inandığını söyledi.

Kaya, Mustafa Kaçıkoç Anadolu Lisesi'nin düzenlediği etkinliğin öğretmen, veli ve öğrenciler arasındaki bağları daha da güçlendireceğine inandığını belirterek "Öğretmen ve öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz. Vatanımıza, milletimize büyük hizmetler yapacak, büyük insanların bu okuldan yetişmesini görmek istiyoruz. Sınıfları şenlendiren bu pırıl pırıl çocuklarımızın milletimize ve vatanımıza hayırlı evlatlar olarak yetişeceğine, bizleri daha güzel günlere taşıyacaklarına inanıyorum" dedi.

Daha sonra davetlilere ve öğrencilere helva kabune ikram edildi. Okul bahçesinde toplanan öğrenciler müzik eşliğinde halay çektiler, ateş yaktılar ve uçurtma yarışı yaptılar. Bahar Şenliği etkinliklerine Vali Yardımcısı Hasan Ruhi Yaylacı, ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, Milli Eğitim Müdürü Tacettin Gencay, Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve bazı veliler de katıldı.

 

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2008 Çarşamba 18:01:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?