4
Mayıs
2024
Cumartesi
ISPARTA

Balaman: Geleceği inşa edeceğiz

Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman, şehir merkezinin güzel bir görünüme kavuşturulacağını belirterek, "Isparta’nın geleceğini inşa edeceğiz" dedi.

Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman, Halı Sarayı Düğün Salonu’nda
düzenlenen toplantıda esnaflarla biraraya geldi. Baraka ve büfelere modern bir görünüm kazandırılması konusunun ele alındığı toplantıda, Başkan Balaman baraka ve büfelerin yıkılacağı yönündeki eleştirilere de cevap verdi.

Bu yönde çıkarılan söylentilerin doğru olmadığını belirten Başkan Balaman, baraka ve büfeleri yıkma gibi bir düşünceleri olmadığını söyledi. Tek amaçlarının Isparta şehir merkezini daha güzel bir görünüme kavuşturmak olduğunu kaydeden Başkan Balaman, "Belediye olarak sadece yol, sokak, su işlerini yerine getirerek bunlarla övünmek istemiyoruz. Asıl işimiz Isparta’da yaşayan 200 bin insanımızın gönlünü fethetmek. Bu süre içinde bunu yaptığımıza inanıyorum" dedi.

Barakaların restore edildikten sonra esnafa 12 milyar liraya kiralanacağını ifade eden Lokantacılar Odası Başkanı Mehmet Taşçıoğlu ise, bu rakamın çok yüksek olduğunu vurgulayarak, "Küçük esnafın, tost parasıyla bu fiyatı ödemesine imkan yok. Zaten geçimini zor kazanıyor" diye konuştu. Isparta Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Tural’da rakamın çok yüksek olduğunu belirtirken, Başkan Balaman bu rakamın makul oranlara indirilebileceğini söyledi.

Isparta’da Mart ayı içinde 32 projeye imza atacaklarını da kaydeden Başkan Balaman, "Isparta’nın plakası 32, ben 32. belediye başkanıyım. Bunlardan hareketle Isparta’ya has 32 projeye imza atacağız. Isparta’nın geleceğine bugünden yatırım yapıyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2005 Cuma 18:27:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?