5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Başbakan Erdoğan Isparta'ya geliyor

AK Parti Isparta İl Teşkilatı'nda, 3 Mart Salı günü Isparta'ya gelecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın telaşı yaşanıyor.

Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman ve teşkilat üyeleri, Seçim Koordinasyon Merkezi'nde bir basın toplantısı düzenleyerek, programla ilgili bilgi verdi. AK Parti İl Başkan Vekili Mehmet Ali Şenol, 3 Mart günü saat 14.30'da Hükümet Meydanı'nda gerçekleştirilecek olan mitinge tüm halkı davet etti. Belediye Başkanı Hasan Balaman da, miting sonrasında Kaymakkapı Meydanı'nda düzenlenecek olan temsili toplu açılış törenine halkı davet etti. Balaman, Başbakan Erdoğan'ın burada Belediye ve İl Özel İdaresi'nce yapılmış çok sayıda projenin açılışını gerçekleştirip 732 TOKİ sakinine anahtarlarını teslim edeceğini bildirdi. Balaman, Başbakan Erdoğan'ın burada çok önemli mesajlar vereceğinin altını çizdi.

Belediye Başkanı Balaman, ayrıca Büyük Önder Atatürk'ün Isparta'ya gelişlerinin 79. yıldönümü anısına bu yıl da Atatürk Koşusu yapılacağını duyurdu. Tüm Ispartalıları bu koşuya davet eden Balaman, yarışmaya bu yıl dışardan sporcuların da kabul edileceğini ancak ödül verilmeyeceğini sözlerine ekledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 23:22:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?