2
Mayıs
2024
Perşembe
ISPARTA

Başkan Hilal, saldırıyı kınadı

Isparta Belediyesi bünyesindeki Isparta Temizlik Şirketi (ISTEM) Müdürü Arif Hilal’in evine yapılan silahlı saldırıyı kınayan Belediye Başkanı Hasan Balaman, "Saldırı, bana yapılmıştır" dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Hasan Balaman, "Bu olayda öncelikle kimseyi suçlu bulmuyorum. Olayın bana intikal etmesinin ardından yanlışlık olabileceğini düşündüm. Ama olay yerinde 7 adet boş kovan olduğunu ifade ettiler. Saldırıyı ISTEM’den çıkarılan 48 işçinin yapabileceği söyleniyor. Ben bu arkadaşların böyle bir şey yapacaklarını düşünmüyorum. Çünkü o işçilerle bire bir görüşerek, onların her türlü haklarını koruyacağımı söyledim. Ama ISTEM Müdürü Arif Hilal’e yapılan saldırıyı kendi şahsıma yapılmış sayıyorum. Bunları ne şeklide yaptılar bilmiyorum ama kınıyorum" diye konuştu.

Gece saatlerinde meydana gelen olayda ISTEM Müdürü Arif Hilal’in evine kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırı yapılmış, olay yerinde yaklaşık 7 adet boş kovan bulunmuştu. Olaydan sonra firar eden şahıslar, polis tarafından aranıyor.

ISPARTA (İHA) -
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2004 Pazar 13:36:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?