4
Mayıs
2024
Cumartesi
ISPARTA

BBP idamı geri getirecek

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, iktidara geldiklerinde, idam cezasını yeniden yürürlüğe sokacaklarını söyledi.

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Isparta İl Teşkilatıyla bir araya geldi. Bugüne kadar gelen hükümetlerin yanlış politikalar sergilediğini dile getiren Topçu, ülkenin 70 yıldır iyi yönetilmediğini öne sürdü.

BBP KADROLARI İKTİDARA GELMELİ

Meclis'te bulunanların PKK ile ilgili hiçbir şey söyleme hakkına sahip olmadıklarını anlatan Topçu, Türkiye'nin daha iyi yönetilmesi için milletten yetki istediklerini söyledi.

Halkımızın bugüne kadar mevcut parti yönetimlerini gördüğünü anlatan Topçu, şöyle konuştu: "Muhsin Yazıcıoğlu'nun arkadaşları, BBP kadrolarının iktidara gelmesi gerekli. İktidara gelirsek önce Avrupa Birliği müktesebatını yırtıp atacağız. Dağdaki eşkıya için idamı geri getireceğiz."

Türkiye'nin gündeminde olması gereken konuların göz ardı edildiğine dikkat çeken Topçu, Kayseri'de 3 çocuğun 7 gündür kayıp olduğunu ama bununla kimsenin ilgilenmediğini ifade etti.

Isparta'da, gülün, elmanın para edip etmediğini soran Topçu, ülkeyi yönetenlerin ürünleri markalaştırmadıklarını belirterek şunları söyledi: ''Kars'ın kaşarını, Isparta'nın gülünü, elin lalesi gibi markalaştıramamışsınız, ürünlerimizi markalaştıramamışsınız bir de milletin önüne çıkıyorsunuz.''
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2009 Pazartesi 12:50:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?