30
Nisan
2024
Salı
ISPARTA

Belediye gazileri unutmadı

GAZİLERE ÜCRETSİZ OTOPARK VE EĞİTİM YARDIMI

Isparta Belediyesi, milli bayramlardaki geçit törenleri sırasında tek tip kıyafeti olmayan Isparta Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ne üye gazileri unutmadı. Başkan Yardımcısı Recep Erdem’in çalışmaları sonrası 53 gaziye eşofman ve spor ayakkabısı verildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Recep Erdem, ülkenin bölünmez bütünlüğü için canlarını veren şehitler ve gaziler için su bedellerini de diğer abonelere göre yüzde 75 oranında düşürdüklerini belirtti. Erdem, “Şimdi şehit yakını ve gazilerin otoparklardan ücretsiz yararlanmalarını sağlayacak uygulamayı hayata geçireceğiz. Ayrıca bu sene içerisinde şehit ve gazi çocuklarına eğitim yardımı yapacağız” şeklinde konuştu.

Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Emin Pınar, resmi geçit törenlerinde gazilerin bağımsız kıyafetlerle törene katıldığını anımsatarak, “Belediyemizin duyarlılığı sayesinde gazilerimiz de bundan böyle üzerinde Türk Bayrağı olan ardında ‘Gazi’ yazılı eşofmanlarla geçit törenlerinde yer alacak” dedi. Pınar, kendilerine destekleri nedeniyle Belediye Başkan Yardımcısı Recep Erdem’e derneğin bir plaketini sundu.

Konuşmaların ardından 2 takım eşofman ve spor ayakkabısından oluşan hediye poşeti 53 gaziye takdim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 15:51:04
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 22:35:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?