5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Belediyeden düğün sahiplerine kolaylık

Isparta'da düğün sahiplerinin düğün tarihinden birkaç gün önce Zabıta'ya (153) bilgi vermesi halinde düğün yapacakları alan temizlik ekipleri tarafından temizlenecek.

Ayrıca etrafın kirlenmemesi için de alan çöp konteynırları ile desteklenecek.

Belediye Başkanı Hasan Balaman, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yaz ayının başlaması ile birlikte Isparta'mızın her mahallesinin bir çok sokağında, caddesinde sünnet, düğün ve mevlit, yemek organizasyonlarının yapıldığını hep birlikte görüyoruz. Bu tür etkinlikleri yapan vatandaşlarımızın alanlarının temizliğini belediye olarak üstlendik. Alanda programdan önce ve sonra olmak üzere iki temizlik yapıyoruz. Vatandaşlarımızın, programı yapmadan birkaç gün önce Alo 153 nolu telefonu arayarak adreslerini vermeleri yeterli olacaktır. Yetkili ekiplerimiz o alanı hijyenik şekle getirecek, ayrıca çöp konteynırı da koyacaklardır" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2008 Pazartesi 18:21:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet büyükalaylı IP: 78.163.164.xxx Tarih : 6.06.2008 23:55:36

Çok yerinde ve isabetli bir karar ,teşekkürlerimizi sunarak minnettarlığımızı dile getiriyoruz ,Isparta nın yerlisi bir vartandaş olarak bu tür güzel çalışmaların devamını diliyorum,bu arada umuyorum ki bu çalışma ücretsizdir sonradan düğün sahibine fatura edilmesin.