30
Nisan
2024
Salı
ISPARTA

Belediyeden KEY müjdesi!

ISPARTA BELEDİYESİNDEN PERSONELİNE KEY MÜJDESİ

Isparta Belediyesi Konut Edindirme Yardımı (KEY) ödemesi yapılacak olan personelinin listesi açıklandı. 500’ün üzerinde personel için ilk olarak toplam 150 bin TL ödeme yapılacak.

KEY ödemesi bekleyen Isparta Belediye personelinin, bayram sonrası yayınlanacağı açıklanan listesi Belediye binasına asıldı. 500’ü aşkın personele ödemeler Belediye tarafından yapılacak.

Bugüne kadar çok sayıda KEY ödemesi yapılmasına rağmen, listelerde ismini göremeyen Isparta Belediyesi personeli için uzun üreli bekleyiş nihayet sona erdi. 5664 Sayılı Konut Edindirme Yardımı Hak Sahiplerine Ödeme Yapılmasına Dair Kanun Hükümlerince bir kısmı emekli olmuş bir kısmı da halen görevi devam eden 500’ü aşkın Belediye personelini kapsıyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Resul Göçer, listelere ilişkin evrak düzenleme çalışmalarının sona erdiğini söyledi. İlk etapta toplam 150 bin TL ödeme yapılacağını belirten Göçer, toplamda hak sahiplerinin 500 bin TL alacağı olduğunu ifade etti. Ödemelerin 300 TL’ye kadar olan kısmının ilk etapta herkese ödeneceğini vurgulayan Göçer, “personele 4 taksitte 300 TL ödeme yapılacak. Ödemelerin ekim ayı içersinde yapılması hedefleniyor. Çeşitli nedenlerle listeleri hazırlama uzun sürdü. Ancak sonunda listeler belirlendi ve kimin ne kadar alacağı ortaya konuldu. Personelimize hayırlı olsun” dedi.

ISPARTA BELEDİYESİNDEN PERSONELİNE KEY MÜJDESİ
İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2010 Pazartesi 10:08:01
Güncelleme :27 Eylül 2010 Pazartesi 12:06:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?