5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Bıçak parası alan doktor açıkta!

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde "bıçak parası" adı altında hastalardan para aldığı iddiası ile gözaltına alınan doktor açığa alındı.

Eğirdir'de bir hastasından 'bıçak parası' adı altında para istediği gerekçesiyle gözaltına alınan ortopedi ve travmatoloji uzmanı doktor K.E., çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Eğirdir Kaymakamı Halil Serdar Cevheroğlu, Isparta Valiliği tarafından açığa alınan doktor K.E.'nin bugün itibariyle hastane ile ilişiğinin kesildiğini belirtti. Eğirdir Kemik Hastalıkları Hastanesi'nde görev yapan Op. Dr. K.E.'nin 3 ay boyunca tüm haklarının askıya alındığını kaydeden Cevheroğlu, 3 ay boyunca da maaşının üçte ikisini alabileceğini belirtti.

Antalya'da yaşayan ve çocuğunu ameliyat ettirmek için Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'ne gelen Kadın Mutlu, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. K.E.'nin kendisinden 'bıçak parası' adı altında 200 TL rüşvet istediği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Suçüstü yapılan baskınla K.E., seri numaraları alınan paralarla gözaltına alınmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 22:24:46