5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Bir otobüs de sen gönder

Isparta Belediye Başkanı Hasan Balaman, 18 Mart 1915'de Çanakkale'de destan yazan 250 bin askerimizin şehit olduğu toprakları görmek isteyen vatandaşların tamamını götürmek için "Çanakkale'ye Bir Otobüste Sen Gönder" kampanyası başlattı...


"Ecdadımıza gidemeyenlere sizde katkıda bulunun" kampanyası başlatan Başkan Balaman, ekonomik imkanı iyi olan vatandaşlara, iş adamlarına ve sivil toplum kuruluşlarına çağrıda bulunarak otobüs kiralamasını istedi.


Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak için canlarını seve seve veren ecdadımızın şehit olduğu toprakları her Türk vatandaşının görmesi gerektiğini anlatan Balaman, şöyle konuştu: "O gün nasıl tüm halkımız elindeki bileziği, bir dilim ekmeğini bu ülke topraklarının kaybedilmemesi için askerimize bağışlamış ve ülkemizin bölünmeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir. İşte bu gün sıra bizde canları uğruna vatanı koruyan ecdadımızı görmek isteyenlere bir imkanda siz sağlayın. İmkanı olan vatandaşlarımızdan bir otobüs kiralamasını istiyorum. Bu toprak uğruna seve seve canını veren ecdadımıza ziyarete gitmek isteyen tüm vatandaşlarımızın götürülmesinde katkı sağlamalarını istiyorum."

iha
Yayın Tarihi : 16 Mart 2008 Pazar 12:11:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?