5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Bölgesel sorunlar toplantısı yapıldı

5. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası’na katılacak Antalya, Burdur, Isparta ve ilçelerindeki oda ve borsaların başkanları, ATSO’da bir araya gelerek “Bölgesel Sorunları ve Çözüm önerilerini” tartıştı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Özgen’in başkanlığında yapılan toplantıya; Antalya Ticaret Borsası Başkanı İlhami Kaplan, Alanya TSO Başkanı Kerim Taç, Kumluca TSO Başkanı Alaaddin Aytekin, Kumluca Ticaret Borsası Başkanı Sadık Ceylan, Manavgat TSO Başkanı Şükrü Vural, Burdur TSO Başkanı Yusuf Keyik, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Baki Varol, Bucak TSO Başkanı Yalçın Mecikoğlu, Isparta TSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hilmi Murat Dolmacı ve Yalvaç TSO Başkanı Ramazan Nuri Dirik katıldı.

ATSO Başkanı Kemal Özgen, 19 Kasım’da Ankara’da Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren’in başkanlığında ilgili bakanlar, üst düzey bürokratlar, oda ve borsa başkanlarının katılımıyla 5. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası düzenleneceğini belirterek, toplantıda her bölgenin; ticaret, sanayi ve tarım sektörleri ile ilgili ortak beş temel sorun ve çözüm önerilerini dile getireceğini söyledi.

Antalya, Burdur, Isparta ve ilçelerindeki oda ve borsa başkanları olarak, bölgenin beş öncelikli sorunu ve çözüm önerilerini tespit ettiklerini belirten Özgen, “Ankara’da 19 Kasım’da yapılacak şurada bölgemizin öncelikli sorunlarını ve çözüm önerilerimizi içeren kapsamlı raporumuzu, ilgili bakanlara ve bürokratlara anlatacağız” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2008 Perşembe 10:56:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?