5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Bu mağazada para geçmez

Yardıma muhtaç ailelere hizmet vermek amacı ile Isparta Belediyesi tarafından kurulan ‘Sevgi Mağazası’ hizmete girdi.

‘Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek’ anlayışı ile hizmete giren mağazada Zabıta Müdürlüğü’nün titizlikle tespit ettiği ailelerin giysi ihtiyaçları karşılanıyor.

Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Resul Göçer, mağazada paranın değil sevginin geçtiğini belirterek, “İlimizde ikamet eden muhtaç tüm birey, grup ve ailelere yönelik giyim, kırtasiye gibi yardımları alabilecekleri modern bir mağaza oluşturduk. Daha önce bu mekan depo olarak kullanılıyor, toplanan ikinci el kıyafetler çuvallardan çok kötü şartlarda vatandaşa dağıtılıyordu. Bizim için insanın kendisi önemli, yardım bile yapıyorsak onları incitmeden yapmaya özen gösteriyoruz” dedi.

Hizmete giren ‘Sevgi Mağazası’nda ihtiyaç sahipleri alışveriş yapar gibi giysileri deneyerek, itilip kakılmadan, rencide olmadan temin edebildiklerini ifade eden Göçer, şunları söyledi: “Mağazamıza Sosyal Yardımlaşma Vakfı, Tema Mağazacılık ve Belediye işbirliği ile yeni kıyafet temin edilmekte ve dağıtımı gerçekleştirilmektedir. İhtiyacı olan vatandaşlarımız Belediye hizmet masasına başvuruda bulunabilirler. Zabıta tarafında tahkikatı yapılıp muhtaç olduğu belirlenen vatandaşlarımıza gerekli yardımlar yapılacaktır. Hayırsever esnafımızın mağazamıza bağışlarını bekliyoruz. Bu arada bağışta bulunan Isparta esnafımıza ve projemizde bizi destekleyen Isparta Valiliği Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı’na ve Tema Mağazacılığa şükranlarımızı iletiyoruz.”
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Ağustos 2009 Salı 16:29:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?