5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Bunalıma giren şahıs intihar etti

Isparta'da, 49 yaşındaki emekli Mustafa Öktem, girdiği bunalım sonucu kendini ağaca asarak intihar etti. Mustafa Öktem'in intihar etmeden önce eşini arayarak, "Çocuklarıma ve torunlarıma iyi bak" dediği öğrenildi.

Isparta Belediyesi'nden emekli olan ve kısa bir süre Ispartaspor Kulübü'nde Personel Şefliği görevini yapan Mustafa Öktem, ailevi nedenlerden dolayı bunalıma girdi.

Antalya Çevre Yolu'ndaki boş araziye giden Öktem, eşini arayarak, "Çocuklarıma, torunlarıma iyi bak. Onlar sana emanet. Ben size hep acı çektirdim. Size layık olamadım. İntihar edeceğim" diyerek telefonu kapattı. Kocasının intihar edeceğini söylemesinin ardından eşi hemen 155 polis imdatı arayarak yardım istedi. Hemen harekete geçen emniyet görevlileri, Öktem'in gidebileceği yerleri aradı.

Öktem'in cansız bedeni, Çevre Yolu altında bulunan arazide bir ceviz ağacına asılı bulundu. Mustafa Öktem'in cenazesi SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi morgunda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Mustafa Öktem'in ayrıca, Ispartaspor yöneticilerini de arayarak, "Hakkınızı helal edin" dediği öğrenildi.

 

.
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2008 Salı 17:56:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
çengelköylü IP: 78.171.40.xxx Tarih : 23.04.2008 22:50:27

bu kente gittim küçük biyer ama maddi açıdn gelişmiş biyer yenilikleri takip ediyorlar ama bi şeyleri eksik birbirlerini korumuyorlar....ve de hep yalnızlar bu haberde olduğu gibi....yazık