6
Mayıs
2024
Pazertesi
ISPARTA

Camiler gül kokacak

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatları doğrultusunda bugüne kadar Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından belli periyotlar halinde sürdürülen cami, mescit ve türbelerin temizliğine hız verildi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü’nce şehirde bulunan camilerde geniş kapsamlı temizlik çalışmaları yürütülürken, temizlik sonrasında camiler gülsuyu ile yıkanıyor. Camilerde halı yıkama, şadırvan ve bahçe temizlikleri gerçekleştirilirken, Ramazan ayı boyunca da camiler Teravih Namazı öncesinde yine gülsuyu ile yıkanacak.

Yaklaşan Ramazan ayı dolayısıyla bugüne kadar periyodik olarak devam ettirilen camilerin temizliğine hız verildiğini söyleyen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bizler için kutsal bir ay olan Ramazan ayına yaklaşmamız dolayısıyla camilerde daha geniş kapsamlı temizlik çalışmaları başlattık. Bu kapsamda camilerin halıları temizlik işleri ekiplerimizce yıkanıyor ve ardından gülsuyu sıkılıyor. Bunun yanında yine camilerin bahçeleri ve şadırvanlarında da bakım ve temizlik çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Ramazan ayı dolayısıyla Teravih namazları öncesinde camilerin gülsuyu ile yıkanmasına devam edeceğiz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Temmuz 2012 Perşembe 17:54:55
Güncelleme :2 Ağustos 2012 Perşembe 15:56:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?