30
Nisan
2024
Salı
ISPARTA

Canlı yayında temizlik ihalesi

CANLI YAYINDA TEMİZLİK İHALESİ

Isparta Belediyesi, şehir içi temizlik ihalesini, halkın da izlemesi için kentin yerel televizyonunda canlı yayında gerçekleştirdi.

Belediye Meclis Salonu'nda Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın başkanlığında gerçekleşen ihalede 6 firma teklif verdi. İhalede en düşük teklifi 14 milyon 350 bin TL ile Temiz-İş Firması verdi.

Katılımcı firmalara teşekkür eden Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın halka açık bir ihale yapıldığında verilen tekliflerin ne kadar çok değiştiğini gördüğünü belirterek şöyle konuştu: "İki yıl önce yapılan ihalede 1 yıllık temizlik işi 9 milyon 160 bin liraya gitmiş bunu 3'e çarptığınızda 29 milyon TL yapıyor. Şu an verilen rakamlara bakıyoruz 29 trilyon nerede, 14 trilyon nerede?"

İHALELER ŞEFFAF OLACAK

"Halkımızın özlemi, benim de görmek istediğim buydu" diyen Başkan Günaydın, dürüstlüğün neticesinde hep ülke ve insanın kazandığını ifade ederek, "Kazanan Isparta olmuştur. Artık tüm ihaleler şeffaf olacak. Halkımız hep bunu görecek. Yatırımlarımızda da bu metotları kullanacağız" diye konuştu.

CANLI YAYINDA TEMİZLİK İHALESİ
İHA
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2010 Salı 15:04:01
Güncelleme :18 Mayıs 2010 Salı 19:24:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?