5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Çekik gözlü sapığa dikkat!

Isparta Emniyeti, yalnız gezerek bayanları sözle ve elle taciz ettiği iddia edilen çekik gözlü, kirli sakallı, hafif toplu, 25-30 yaş aralığında ve saçları ortadan ikiye ayrılmış sapığı arıyor.

İlk olarak 12 Kasım 2008 akşamı saat 18.30 sıralarında öğrenci yurtlarının da bulunduğu Süleyman Demirel Eğitim Kompleksi yakınlarında görülen, birkaç bayanı aynı gün rahatsız eden sapık görüldüğü bildirilen yerde uzun süre arandı.

Karaağaç ve Davraz Mahallesi, Çevre yolu üzerini de tarayan ekipler bir ize rastlayamadı. Bundan bir gün sonrasının akşamı Emniyet'e yine şikayet telefonları geldi. Bu kez Tren Garı ilerisindeki Gazi Lisesi civarında görülen sapık hakkında Emniyet'i arayan bir bayan taciz edildiğini söyleyince polis yeniden harekete geçti. Çok sayıda ekip bölgede uzun süren arama yaptı ancak sapık adeta sırra kadem bastı.

Öte yandan, Emniyet Müdürlüğü'ne dün sabah Anadolu Mahallesi'nde çevreye rahatsızlık veren bir şahıs ihbarı geldi. 3 dakika gibi kısa sürede olay yerine intikal eden polis şikayet edilen şahsı yakalayıp Sanayi Polis Merkezine getirdi. Ancak şahsın, aranan kişi olmadığı anlaşıldı.

Emniyet Müdürü Seyhan, vatandaşları şüpheli gördükleri şahıslar ve özellikle de eşkale uyan şahıslar hakkında duyarlı olmaya çağırıp 'Mutlaka 155'e şüpheli hareketlerde bulunanları ihbar edin' çağrısında bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2008 Cumartesi 18:55:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?