7
Mayıs
2024
Salı
ISPARTA

Çete operasyonu düzenlendi

Isparta Emniyet Müdürlüğü'nce çek ve senet tahsilatı yaptıkları öne sürülen çeteye yönelik 4 il ve ilçe merkezinde yapılan eş zamanlı operasyonda 13 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çek ve senet tahsilatı yaptıkları öne sürülen çeteye yönelik Antalya, Isparta Merkez, Eğirdir ve Aksu ilçelerinde yapılan eş zamanlı operasyonda 13 kişi gözaltına alındı. Operasyonda gözaltına alınan şahıslarla birlikte 2 ruhsatsız tabanca, 2 pompalı tüfek ve çok sayıda çek-senet ele geçirildi.

Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Kemal Seyhan, düzenlediği basın toplantısında, Isparta'da uzun zamandır takip edilen ve çek-senet tahsilatı, silahla yaralama, silahla tehdit, haraç alma, darp ve ihaleye fesat karıştırma suçlarından A.Ö. liderliğinde aranan 13 kişinin, Antalya, Isparta Merkez, Eğirdir ve Aksu ilçelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonla suç unsurlarıyla birlikte yakalandığını açıkladı. Olayla ilgili tahkikatın sürdüğünü açıklayan Seyhan, çeteye yönelik operasyonların devam ettiğini ve organize suçlarla mücadelelerinin devam edeceğini söyledi.

 

iha
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2007 Salı 14:26:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?