6
Mayıs
2024
Pazertesi
ISPARTA

CHP'de devir teslim

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Isparta İl kongresinde il başkanlığa seçilen Vedat Şenol görevi devraldı.

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen CHP Isparta il kongresinde başkanlığa seçilen Vedat Şenol, 5 yıldır görevi yürüten Yusuf Erdoğan’dan parti binasında düzenlenen törenle görevi devraldı. Şenol, Isparta’da sorunların çözümüne yönelik aktif bir muhalefet görevi yapacaklarını belirtirken hedef olarak yerele seçimleri gösterdi.

Kongre sürecinin tamamlandığını aktaran Yunus Erdoğan, “CHP delegeleri yeni bir yönetim oluşturdu. Cumhuriyeti kurup. Demokrasiyi getiren Atatürk’ün kurduğu partide il başkanı olma görevini verenlere teşekkür ediyorum. Elimden geldiği kadar bu bayrağı ileriye taşıdım. Bundan böyle de taşıyacağıma söz veriyorum. Bu bir nöbet değişimi. Beş yıldır bayrağı sizlerin desteğiyle taşıdık. 8 belde 3 ilçede belediye seçimlerini kazandık. 2 il genel meclisi üyesi çıkardık. 27 bin olan oyumuzu 55 bin 400’e çıkardık. Bunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

AKTİF MUHALEFET YAPACAĞIZ

Görevi Erdoğan’dan devralan CHP’nin yeni İl Başkanı Vedat Şenol konuşmasına son terör saldırısını lanetleyerek başladı. Yoğun bir kongre döneminden geçerek sonunda coşkulu demokratik bir yarışla il başkanlığı seçimi yapıldığını aktaran Şenol, “Bu bir bayrak yarışı. Bu yarışta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Partimizi büyütmek çini önümüzdeki yerel seçimler çok önemli. Hem genel hem de yerel de çok çalışmalıyız. Ülkede ekonomik, sosyal, siyasi sorunlar ortada. Isparta’da sorunların çözümüne yönelik aktif bir muhalefet görevi yapacağız” diye konuştu.

Devir teslim töreni yönetim kurulu üyelerinin tanıtımıyla son buldu

iha
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2012 Çarşamba 16:34:54
Güncelleme :26 Haziran 2012 Salı 17:55:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?