5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Çocuklar eğlence evini sevdi

Isparta Belediyesi tarafından kentte ilk defa hayata geçirilen Çocuk Eğlence Evi, haftanın 7 günü çocukların ilgi odağı oluyor.

Isparta Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çocuk Eğlence Evi, oyun alanlarından eğitim sınıflarına kadar birçok imkan düşünülerek tasarlandı. Velilerin işi çıktığında ve her türlü durumda çocuğunu gönül rahatlığıyla bu eve emanet edebileceği belirtildi.

Isparta Belediyesi Çocuk Eğlence Evi görevlileri ise çocukların hafta sonları burayı doldurmasından dolayı gurur duyduklarını belirterek, projenin layıkı ile amacına hizmet ettiğini belirtti.

Açıldığı günden bu yana 5 bin üzerinde çocuğu misafir eden Çocuk Eğlence Evi'nde yeni çalışmaların yapıldığı belirtildi. Belediye Başkanı Hasan Balaman, yeni projelerin meyve vermesinin gurur verici olduğunu belirterek "Bugün çocukların şen şakrak sesleri ile cıvıl cıvıl olan bu alan geçen dönemlerde mezbelelik bir haldeydi. Ama şimdi geldiği durumu hepimiz görüyoruz. Gerçekleştirdiğimiz bu projemizin devamını diğer birkaç mahallemizde daha yapmayı hedefliyoruz. Isparta Belediyesi olarak okul öncesi eğitime verdiğimiz desteklerimizin yanı sıra evlatlarımızın eğitimleri kadar boş zamanlarını değerlendirmeleri için de kapsamlı çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2008 Pazartesi 16:52:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?