30
Nisan
2024
Salı
ISPARTA

Çöp ev boşaltıldı

ISPARTA'DA ÇÖP EV

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Gazi Kemal Mahallesi'nde tespit edilen bir evden 10 kamyon çöp çıkardı. Ev ekipler tarafından temizlendikten sonra dezenfekte edildi.

Evinde yıllardır halı tezgahından soğan kabuğuna kadar pek çok şey biriktiren ismi açıklanmayan şahıs, çöp kamyonlarına yüklenen eşyalarının hepsinin çok değerli olduğunu söyleyerek ekiplere zor anlar yaşattı. Mahalle sakinleri evin sahibinin sürekli evine çöp getirme alışkanlığı olduğunu, dışarıda ne bulursa bir poşete koyarak evine getirdiğini ve oluşan ağır koku nedeniyle belediyeye müracaat ettiklerini söyledi.

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Hasan Parlakyıldız mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine evde yaptıkları kontrolde inanılmaz bir görüntüyle karşılaştıklarını söyledi. Parlakyıldız, evin bütün odalarının tavana kadar çöp dolu olduğunu belirterek "Neredeyse pencereden bile içeri girmek mümkün değil. Personelimiz bir günlük uğraş sonrasında evi ancak temizleyebildi. Bu gibi evlerin mutlaka bertaraf edilmesi gerekmektedir" dedi.

ISPARTA'DA ÇÖP EV
İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2010 Çarşamba 17:18:00
Güncelleme :12 Mayıs 2010 Çarşamba 19:44:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?