5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Davraz, futbolun kamp merkezi oluyor

Isparta'nın Davraz Kayak Merkezi'nin yaz döneminde futbol takımlarının yaz kampına açılmasına yönelik çalışmalar bu yıl yine zirve yaptı.

Sirene Davras Otel'in hizmete girdiği ilk yaz sezonunda Süper Lig takımlarının kamp yapıp, çok beğendiği ancak geçen yaz ilgisizlik nedeniyle hiçbir takımın uğramadığı Davraz'da bu yıl profesyonel bir anlayış tercih edildi.

Davraz'da faaliyet gösteren Sirene Davras Otel yönetimi, Türkiye'nin en büyük spor takımları kamp ve turnuva organizasyon firması Corner Spor ile anlaşıp, Davraz'ı yaz kampı merkezleri içerisine dahil ettirdi. Acente de Davraz'ı özellikle Süper Lig ve 1. Lig kulüplerine duyurdu.

Davraz Kayak Merkezi'ni yaz spor kamp merkezleri listesine dahil eden Antalya menşeli Corner Spor, ilk yılında başarılı bir sezon geçirmek için çalışmalara başladı. Bu doğrultuda acentenin çalıştığı Süper Lig ve 1. Lig'den 70 kulüp ile temasa geçilerek, 1200 rakım yükseklikteki Davraz'ın yaz kampı için ideal bir yer olduğu bildirildi. Türkiye'deki 70 kulübün her yıl kamp ve turnuvasını organize eden acentenin çalışmaları sonucunda 4 Süper Lig takımı, Temmuz ayı içerisinde kamp yapmak üzere Davraz'daki Sirene Davras Otel'de rezervasyon yaptırdı.

2008 yaz kamp sezonu için Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Bursaspor, Denizlispor, Gençlerbirliğispor ile Gençlerbirliği OFTAŞspor, Davraz Kayak Merkezi'ne gelecek. 13 gün boyunca Davraz'da kamp yapacak olan Süper Lig takımları için ayrıca İddaa Turnuvası da organize edildi. Corner Spor Acentesi'nin planlamasına göre, Davraz'da kamp yapan 4 Süper Lig takımı arasında 13-15 Temmuz tarihleri arasında İddaa Turnuvası gerçekleştirilecek. Davraz'da Temmuz ve Ağustos ayında kamp için başka takımların da temas halinde oldukları bildirildi. Süper Lig ve 1. Lig kulüplerinden şimdilik başka takımın Davraz'a rezervasyonu olmadığı öğrenildi.

Bu arada Davraz'a bu yıl Süper Lig ve 1. Lig takımlarından ilginin olması otel kapasitesinin zorlanmasına neden oldu. Aynı anda 4 takımı konaklama kapasitesine sahip Sirene Davras Otel, başka ihtiyaçlar için personel lojmanının da kamp için gelen takımlara verilebileceği bildirildi. Corner Spor Acentesi yetkililerinden Gündüz Dönmez, Davraz Kayak Merkezi'nin yaz kampı için çok ideal olduğunu söyledi. Corner Spor Acentesi'nin Türkiye'de 70 kulübün kamp ve turnuva organizasyonunu yapan bir firma olduğuna dikkat çeken Dönmez, firma olarak Davraz Kayak Merkezi'ne ilk defa takım getireceklerini kaydetti. Davraz'ın kamp için uygun olduğunu ifade eden Dönmez, ancak konaklama kapasitesi ile dikili ağaç sayısının kamp için yetersiz olduğunu belirtti.

Sirene Davras Otel Genel Müdür Yardımcısı Mücahit Kalkan ise, Davraz'ın yaz kampı sezonuna hazır olduğunu söyledi. Davraz'da bu sezonun daha iyi geçeceğini kaydeden Kalkan, sezon öncesinde hali hazırdaki 2 futbol sahasının gerekli bakımlarının yapıldığını bildirdi. Davraz'a Süper Lig ve diğer lig takımlarının ilgi göstermesinden duydukları memnuniyeti dile getiren Kalkan, takımlara kamp boyunca kaliteli hizmet sunulacağını sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 16:27:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?