5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Davraz'da kamp sezonu açıldı

Davraz Sirene otel yetkilisi Aydın Özcan, Davraz'ın kendine has özellikleriyle Türkiye'de başı çeken kamp merkezi haline geleceğini söyledi.

Kayak Merkezi olmasının yanında yazın bunaltmayan havasıyla futbol takımlarının listelerine dahil ettiği Davraz Kamp Merkezi, sezonu açtı.

Kamp sezonunun sadece lig öncesi hazırlıkları değil, ligin başladığı dönemler için de geçerli olduğunu belirten Davraz Sirene Otel Yetkilisi Aydın Özcan, "Türkiye'de Süper Lig 9 Ağustos'ta başlıyor. Ancak biz Eylül ortasına kadar kamp yaptırabilecek konumdayız. Geçen sene Antalyaspor lig başladıktan sonra iki hafta boyunca çalışmalarını burada sürdürdü" dedi.

DIŞ ETKENLERE KAPALI
Davraz'ın kamp merkezi kimliğinin öne çıkmasıyla acentelerle işbirliğinde tanıtım çalışmalarına ağırlık verdiklerini kaydeden Özcan, "Bu çalışmaların yararını görüyoruz. Birçok takım bizi listesine alıyor ve buraya gelmek istiyor. Çünkü Davraz diğer kamp merkezlerinden çok farklı. Burası yol üstünde bir yer değil. Futbolcunun konsantrasyonunu bozabilecek dış etkilere kapalı. Sessiz ve sakin bir yer. Çok düzgün bir koşu parkurumuz var. Başka yerlerdeki gibi koşu parkuru yokuş değil. Takımlar istedikleri kadar kros yapma imkanına sahipler" diye konuştu.

"BAŞI ÇEKEN MERKEZ OLURUZ"
Kamp merkezinde biri standart iki saha olduğunu belirten Özcan, Özel İdare tarafından yapılan sahaların tamamlanmasıyla, daha çok sayıda futbol takımının geleceğini savundu. Davraz Sirene Otel'in sauna, kapalı havuz ve spor salonu imkanı da sunduğunu belirten Özcan, "Burası yakın zamanda Türkiye'de başı çeken kamp merkezi haline gelecektir" dedi.

DAVRAZ KUPASI
Temmuz ayı içerisinde Denizlispor, Manisaspor ve Gençlerbirliği'nin Davraz'a gelmek istediklerini ifade eden Özcan, "Son olarak İsrail'in Makabi Letenya takımı yöneticileri buraya geldi. Yöneticiler, Davraz'ı ve sahaları çok beğendiklerini ve burada kamp yapabileceklerini söylediler. Henüz kesinleşmiş bir program yok. Çok sayıda takımın gelmesi halinde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da organizasyonlara imza atacağız. Bu yıl da takımlar arasında Davraz Kupası Futbol Turnuvası düzenlenmesi amaçlanıyor" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2009 Cuma 15:41:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?