6
Mayıs
2024
Pazertesi
ISPARTA

Davraz'da ralli heyecanı

21-22 Nisan 2012 tarihleri arasında yapılacak, Yunanistan, Bulgaristan, Polonya, Almanya, İtalya ve Türkiye'den oluşan, dünya şampiyonlarının katıldığı Ulusal Kocaeli Rallisi'nin ikinci ayağı Isparta'da yapılacak.

Isparta Motor Sporları Kulübü'nün girişimleriyle Ulusal Kocaeli Rallisi'nin ikinci ayağı Isparta'ya alındı. Ralli heyecanı Davraz güzergahında yaşanacak. Isparta İl Genel Meclisi Üyesi Fevzi Özdemir, organizasyona destek verilmesi gerektiğini kaydetti.

Motor Sporları Kulübü'nün Isparta Turizm Derneği, SDÜ ve daha sonra katılımların olacağı sponsorlar aracılığı ile müştereken uluslararası bir projeye imza atmak üzere ilk adımı attıklarını belirten Özdemir, “2 1-22 Nisan 2012 tarihleri arasında yapılacak, Yunanistan, Bulgaristan, Polonya, Almanya, İtalya ve Türkiye'den oluşan, dünya şampiyonlarının katıldığı Ulusal Kocaeli Rallisi'nin ikinci ayağı Isparta'da yapılacak. Türkiye Motor Sporları Federasyonu, Antalya Motor Sporları Kulübü ve Isparta Motor Sporları Kulübü müştereken bu kararı almış, güzergah olarak Davraz Kayak Merkezi yolunu seçmişlerdir. Uluslararası asfalt tırmanma rallisi olarak nitelendirilen bu yarış, uluslararası parkurlar arasında Davraz ayağı olarak tarihe geçecektir” dedi.

Rallide Motor Sporları Federasyonu'nun bütün aktivitenin düzeninden sorumlu olacağını kaydeden Özdemir, “21 Nisan'da Volkicar İstasyon Caddesi ve Kaymakkapı Meydanı'nda Volkan Işık'ın araçlarının şovuyla başlayacak program, akşam Hükümet Meydanı'nda konserle devam edecek. Konser sonrası yarışmaya katılacak araçların tanıtımı olacak. 22 Nisan tarihinde ise ralli tamamlanacaktır” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 7 Mart 2012 Çarşamba 14:03:42
Güncelleme :8 Mart 2012 Perşembe 13:51:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?