5
Mayıs
2024
Pazar
ISPARTA

Düğün kana bulandı

Isparta'da düğün sırasında havaya ateş açmak isteyen bir kişi, düğünde bulunan piyanisti boynundan vurarak ölümüne neden oldu. 

Edinilen bilgiye göre, olay, Gelendost İlçesi'ne bağlı Yaka Kasabası'nda meydana geldi. 

Köy içinde yapılan düğün merasimi sırasında, A.K. (34) isimli şahıs, kendisine ait ruhsatlı Browning marka tabancayla havaya ateş etmek istedi. 

Tutukluk yapan silahına bakmak isteyen Karaca, silahını indirdiği anda ateş alması sonucu düğünde piyanist olarak bulunan Hakan Savaş Kutlu (24) ile İsa Aynur'u (16) boyun bölgesinden yaraladı. 

Yaralılardan İsa Aynur, Isparta Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, Hakan Savaş Kutlu, kaldırıldığı Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. 

Olayın ardından A.K. ve şüpheli A.T. (39), gözaltına alınırken, olayda kullanılan 2 adet tabancayla birlikte 1 adet ruhsatsız Robus marka 658827-246 seri nolu av tüfeği ve bir adet Spring marka kuru sıkı tabancaya, el konuldu. 

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2006 Pazartesi 17:27:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
metin sahin IP: 80.131.81.xxx Tarih : 17.09.2006 03:41:41
isparta tr lider durumda ama tabii futbolda falan degil,nerde derseniz dügünlerde ölümlerde size bazi örnekler,sarkikaraagac BEYKÖYDE 2 cocuk biri 9 biri 14 yasindaydi sonra gelendostaki olay ve yalvacdaki olay bunlar sadece aklima gelenler,devlet neden dügünlerde silahi yasaklamiyor acaba,silah satislari durur diyemi cekiniyorlar.simdi bu vuran polis bey 2 ay yatar cikar hatta belkide simdi serbesttir cünkü diyeceklerki ya bu kaza böyle kaza olmaz olsun böyle polisede yaziklar olsun devlet bunlari neden polis yapiyor milleti korusun diye ama bunlar milleti birakin korumayi kendileri vuruyor neymis kazaymis kaza falan degil düpe düz katillik bu vahset bu yaziklar olsun,ama en azindan isparta türkiye capinda lider durumda rekorlar kitabina girmemize az kaldi sevinin katiller