30
Nisan
2024
Salı
ISPARTA

Düğün sahiplerine polis şoku!

ISPARTA POLİSİNDEN 'DÜĞÜN' GÜVENLİĞİ UYGULAMASI

Isparta Toplum Destekli Polis Büro Amirliği, düğün sırasında meydana gelebilecek olumsuzlukların önüne geçmek için, hem düğün sahiplerini hem de davetlileri düğün sırasında uyarıyor.

Projenin ilk uygulaması Serap Ergin ve Süleyman Şenerdi çiftinin düğününde gerçekleştirildi. Toplum Destekli Polis Bürosu ekipleri, düğün başladığı sırada içeri girdi. Önce genç çiftin aileleri Meryem ve Yılmaz Ergin ile Nuriye ve Hasan Şenerdi'yi kutlayan polis, sonra neden geldiklerini anlattı.

 

KARŞILARINDA POLİSİ GÖRÜNCE ŞAŞIRDILAR

Düğün salonunda müziğin kapatılması ile pistte dans eden gelin ile damat ve konuklar karşılarında polis ekiplerini görünce şaşkınlık yaşadı. Toplum Destekli Polis Büro Amirliği'nde görevli Mustafa Yılmaz, düğün sahiplerine ve konuklara neden geldiklerini anlattı. Toplum Destekli Polis Büro Amirliği olarak suç oluşmadan önce bir anlamda 'testi kırılmadan testiye nasıl sahip oluruz' noktasında uyarıda bulunmaya geldiklerini belirten Yılmaz, mutlu günün hüsrana dönüşmemesi için vatandaşa büyük iş düştüğünü

dile getirdi. Düğün sırasında, oyun pistine çıkan davetlilerin çantalarını, cüzdanlarını, değerli eşyalarını güvenilir yerlerde muhafaza etmelerini isteyen Yılmaz, çocukların da başıboş bırakılmaması gerektiğini dile getirdi.

 

POLİSE BÜYÜK ALKIŞ

Bu duyarlı yaklaşımları nedeniyle düğüne gelen konuklardan alkış alan Isparta polisi, gelin ve damadı kutlamayı ihmal etmedi. Ekipler uyarılarını yaptıktan sonra, İl Emniyet Müdürlüğü'nün 'Düğün Sahipleri ve Davetlilerin Dikkat Edeceği Hususlar' başlıklı uyarı broşürlerini konuklara dağıttı.

 

UYGULAMA DEVAM EDECEK

Isparta Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Büro Amiri Ali Çelik, projenin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini, düğün sahiplerini ve konukları özellikle düğün sırasında uyardıklarını kaydetti. Çelik, "Amacımızı mutluluğun hüsrana dönüşmemesi ve eğlencenin başkalarına eziyet olmaması" diye konuştu.

ISPARTA POLİSİNDEN 'DÜĞÜN' GÜVENLİĞİ UYGULAMASI
ISPARTA POLİSİNDEN 'DÜĞÜN' GÜVENLİĞİ UYGULAMASI
ISPARTA POLİSİNDEN 'DÜĞÜN' GÜVENLİĞİ UYGULAMASI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2010 Cumartesi 13:13:03
Güncelleme :3 Temmuz 2010 Cumartesi 13:34:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?