20
Mayıs
2024
Pazertesi
ISPARTA

DYP Isparta İl Teşkilatı topluca istifa etti!

Doğru Yol Partisi (DYP) Isparta İl Teşkilatı, merkez ilçe ve Yalvaç ilçe yönetim kurulu üyeleri toplu halde istifa ederek, istifa dilekçelerini genel merkeze faksladılar.

28 kişilik yönetimiyle birlikte istifa eden DYP İl Başkanı Erhan Başçiftçi, "DYP’ye zarar vermek için değil, aksine ileride çıkabilecek zararları engellemek için bu kararı aldık" açıklamasında bulundu.

İstifa etmelerine gerekçe olarak Isparta’da bazı gruplarca oynanmak istenen oyunların olmasını gösteren Başkan Başçiftçi, genel merkezin kendilerini fesh etmeden istifa ettiklerinin altını çizdi.

Seçimle gelen yönetimin, ancak seçimle gideceğini vurgulayan Erhan Başçiftçi, konuya ilişkin açıklamasında, "İstifanın altında Isparta’daki malum gruplarca oynanmak istenen çeşitli faaliyetler var. DYP üzerinde bazı oyunlar oynandığı haberini aldık ve istifa ettik. Böyle bir durumda istifa etmek en doğru karar olacaktır. Biz partimizden ayrılmadık, yine partimizin içindeyiz. DYP’ye zarar vermek için değil, aksine ileride çıkabilecek zararları engellemek amacıyla bu kararı verdik. Yeniden yapılandırma girişimlerinde önce il başkanlığının haberi olması gerekir. Bunu sonradan duymamız hoş olmadı. Yeni gelecek arkadaşlara başarılar dilerim" dedi.

DYP’de Erhan Başçiftçi başkanlığındaki 28 kişilik il yönetimi, Ramazan Kahveci başkanlığındaki 20 kişilik merkez ilçe yönetimi ve Kadir Ergün başkanlığındaki 12 kişilik Yalvaç ilçe yönetimi istifa etti.

ESİN ŞAHİN-ISPARTA (İHA)
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2003 Perşembe 00:00:11
Güncelleme :18 Ocak 2004 Pazar 16:28:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet erol IP: 88.232.58.xxx Tarih : 16.05.2007 17:08:26
tebrikler sayın başkanım çok dogru bir düşünce ben de olsam o ortamda bir dyp li olarak aynı şeyi yapardım biz kavga ile degil saygı ve düşünceli akıl lı bir şekilde partimizi iktidara getirecegiz tümmm desteklerinizden dolaı çok teşekür ederim saygılarımla ahmet erol yalvac tokmacık kasabasında kaygılanma türkiye senin dogru yolun var